14.08.2008 г., 16:54 ч.

Историята на едно удавяне 

  Поезия » Философска
642 0 13
Удавих се от мислене...
                                           за спомени.
И мислите излитаха
                                          през прозорците
                                                                    отворени.


Удавих се от мислене...
                                           за минало.
И слънцето лъчи закриваше,
                                              остави ги
                                                                     прогонени.


Удавих се в терзания...
                                              за глупости.
А спасителният пояс бе
                                              спукан
                                                                от мълчание.


Удавих се от мислене...
                                              потънах.
За главоболието
                                      просто миг
                                                                 страдание...
                               

© Преследваща северния вятър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??