Чувстваш ли се някак сам
и болката в теб не спира,
но знай че на небето там,
Исус е с теб и те разбира.
Чувстваш ли че няма избавление,
изпълнен си с тъга в сърцето,
Исус е твоето спасение,
отправи молитва към небето.
Не гледай ти на твоето мъчение,
не казвай никога че няма край,
Исус ще ти даде победа, разрешение,
в неговите ръце проблемите предай.
Чакай с вяра и с търпение,
на Бог моли се, стига да мълчиш,
Исус е твоето избавление
и чрез него само ти ще се спасиш.
От Бог поискай ти прощение,
моли се с вяра, стига да мълчиш,
постоянно имай с Бог общение,
само с него, знай ще победиш.
© Виктория Йолова Всички права запазени