9.08.2019 г., 14:55 ч.

Из : " Дневникът на Арти " 17(Голдън ретривър) 

  Поезия » Хумористична
387 0 0

На гости при дядо сме
И съвсем не ни е зле.
Дядо - спец по вкусните чорби 
И "бурканчейта" напълни си дори.
Тях в камерата бързо нареди
Да има всяка заран, няколкото дни.

Той чудно си местенце има,
Вила за милиони, и с природа дива. 
Аз там играя с приятелчето Джой,
Малък костенурчо мой.

Вечер на тераска се прибирам
А под нея, на полянка, кравите съзирам. 
Аз му-у-у-ча, между шамари се навирам, 
Забавно ми е да ги имитирам. 

А детето, чуваме го отдалеко 
С топката, "Хвърли! Ритни! - 
казват на хлапето 
едни приятелчета, дето
С тях английска реч повече върви.

Ей това си правим тука,
На гости в дядова хралупа.
Той честичко си спи,
Тати - риба ще лови,
Детето, пък му дай игри,
А мама не закачайте!!! 
Тя пак твори...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??