14.07.2019 г., 10:46 ч.

Из : " Дневникът на Арти " 4 (Голдън ретривър) 

  Поезия » Хумористична
482 0 0

Историйка и днес не ще пропусна,
И в клюката не ще изпусна,
Да ви припомня кой съм аз:
"Дневникът на Арти" пак е с вас.
Събота - почивен ден,
Тъкмо е за отпускарски тен.
10 дена ще плажуваме, 
На Камчия гостуваме.
Ето идат другите герои,
Спускат се към плажа на порои.
Какъв е този уикендов късмет-
Да си улучват страшен пек.
Хиперактивността ми взе да се събужда,
Станах разноглед, заради кърпите навред -
Дали ги мятат за забава?! - 
Очаква ме поредната игра...
Но тати ме стопира на мига.
Ето виждам надалеко
Топки плуват във морето...
То не било топка, а глава,
Пълно е с деца...ха-ха...
Тати каза: " И неделята ще е така".
Хич не ме интередруса, 
Под чадъра съм добре
Да си гледкам пак море...хе-хе...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??