Аз усърдно колекционирам
премълчани
прощални думи.
В дневниците си
събирам реки,
в които вечер често плувам.
В различни цветове ги обагрям
и, излизайки,
съм различна от преди.
Имам хиляди
отлитащи птици
и оголели гори складирам.
Нямам сезони.
Есен съм винаги.
Откакто почнах липси да намирам...
© Таня Атанасова Всички права запазени
Прегръдки!!!