15.08.2010 г., 22:08 ч.

Избледнях 

  Поезия
1232 0 8

Във годините горчиво се прекърших

и после, без да искам, оцелях,

да бях забравила и всичко да се свърши,

а не да се събирам все от прах.

 

Сега се търся в старите куплети

и всеки лист изпълва ме със страх,

борба загубих, без да съм се била

и само в загубата се видях.

 

Без себе си съм глупаво безплодна,

от извори да пия ожаднях,

а как в спомени да се открия,

когато избледнях със тях?

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??