2.03.2013 г., 21:42 ч.

Избликнали са... 

  Поезия » Пейзажна
685 0 3


Нощ звездоока сенки приласка,
залюбени от огъня първичен.
В сумрачна влага с есенна душа
залутан бил е споменът безличен.
 
Избликнали са свян и болка ведно,
горят очите жертвено, в омая,
блещука като пламъче последно
затихналият звезден сън в безкрая!


28.12.2012 г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??