13.08.2008 г., 3:09 ч.

Избор на годеник :))) 

  Поезия » Хумористична
794 0 13

* * *

 

Две горили седели на клона,

наблюдавали "Тарзан - Красиви",

прекрасен, като икона,

как прави номерата си диви.

- Не съм расистка! - каза едната,

(и придаде си сериозен вид)

но.... не бих си омъжила дъщерята,

за такъв... индивид!   :))))))))

 

* * *

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??