4.05.2017 г., 22:59 ч.

Избора го прави съдбата 

  Поезия » Философска
306 0 0

                                                               Избора го прави съдбата

                                       

                                                                Дали живота си

                                                               ще изживееш в угода

                                                               или от началото до края

                                                               в трудност и несгода,

                                                               избора го прави Тя –

                                                               Съдбата на живота,

                                                               Тя драсва чертата,

                                                               Тя определя тая квота..!

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??