22.10.2011 г., 10:53 ч.

Избори 

  Поезия » Друга
628 0 1

Кметове, съветници, политици, 

една сбирщина смешници.

Вземате, обещавате,

пък на нас, бедните люде, нищо не давате.

А ние, като черни роби, продаваме си своя глас,

избираме ви, а после не ви дреме за нас.

И писна ни това да продължава,

в България това не е добре,

а искаме всеки втори да процъфтява,

да живее, а не да умре.

В България един купува (глас),

друг продава (глас),

а вие майката е****е на тая държава.

 

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??