Кметове, съветници, политици,
една сбирщина смешници.
Вземате, обещавате,
пък на нас, бедните люде, нищо не давате.
А ние, като черни роби, продаваме си своя глас,
избираме ви, а после не ви дреме за нас.
И писна ни това да продължава,
в България това не е добре,
а искаме всеки втори да процъфтява,
да живее, а не да умре.
В България един купува (глас),
друг продава (глас),
а вие майката е****е на тая държава.
© Илия Левков All rights reserved.