14.05.2013 г., 15:12 ч.

Избори 2013 

  Поезия » Гражданска
464 0 0

Стига с този рефрен,

че животът ми зависи от мен!

Бях предадена и омерзена!

За капак, волята ми ще е подменена!

Не искам да изгарям като факла!

Сърдя се, но на кого?

Толкова време правда съм чакала,

а отново победи старото зло!

Душата ме боли! Вярата умря!

Не може вече да ме изненада приятно света!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??