May 14, 2013, 3:12 PM

Избори 2013 

  Poetry » Civilian
465 0 0

Стига с този рефрен,

че животът ми зависи от мен!

Бях предадена и омерзена!

За капак, волята ми ще е подменена!

Не искам да изгарям като факла!

Сърдя се, но на кого?

Толкова време правда съм чакала,

а отново победи старото зло!

Душата ме боли! Вярата умря!

Не може вече да ме изненада приятно света!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??