15.02.2012 г., 19:48 ч.  

Избраните 

  Поезия » Гражданска
415 0 0
Избраните
Не напразно Съдбата Избра ни,
да ù Вдъхнем Живот и Любов,
а като отплата Тя ни Захрани
с много Обич и Смисъла нов!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??