17.12.2020 г., 11:27 ч.

Изчезващия близнак 

  Поезия
377 1 2

туп-туп, туп-туп

да не счупиш прозорците

с тази лудо подскачаща топка

и да се нарежеш

туп-туп, туп-туп

да не повярваш в измислиците

на момичето с размазан грим

и да се изцапаш

туп-туп, туп-туп

да не забравиш как би сърцето на мама

като църковна камбана

над утробата, в която живя

наполовина цял

изял

своята сестра близнак,

която щеше да счупи прозорците,

да повярва в измислиците

и да избяга от майка си

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??