23.12.2010 г., 23:29 ч.

Изфинено 

  Поезия » Философска
460 0 2

Четейки Роси Петрова LYCKI
"По фината нишка"

 

 

По фината нишка
ни пръсна животът -
наниз мъниста,
изпратени
с тази лъчиста
повеля,
да имаме промисъл,
че и кивотът
заченат е -
къделя
от делнични
грешки,
фатални
прибежки,
врязани
в изгрева тих.
Може би само стих…
Защо ли по нишка,
от него прокудена,
за мъка събудена
плета ти и тази
въздишка
непринудена?
А искаща -
желание
разискряща!

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще го сложим в раздел Брониранa Ни най-малка идея имах, че и аз ще се окажа тъпа, ма тъпаааа Отивам да си допека мъфините... А после при МЪ/же/ФИните )
  • Напълно непроницаемо... Явно съм тъп!
Предложения
: ??:??