23.06.2019 г., 22:58 ч.

Изглежда безнадеждно 

  Поезия
600 3 0

Това не винаги си ти, защото винаги си друго.

                             М. Петкова

 

Изглежда безнадеждно, а е смешно.

Наоколо – парченца нежност чезнат.

Потапят се дълбоко във безкрая.

Прашинка гложди ти окото, но нехаеш.

Минава любовта. И времето ще мине.

Препатила глава. Обича само зидове.

 

Усилия напразни. Нищо не излиза,

а уж било катарзис. Излишен драматизъм.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??