14.03.2018 г., 15:08 ч.

Изгрей и вярвай 

  Поезия » Друга
394 0 0

Изгрей с мечтите и пак танцувай,
попътният вятър извоювай.
Изгрей и смело крачи,
когато сълзите се стичат, плачи.

Вдъхвай светлина, която да огрява,
вдъхвай живот, която да изгрява.
Когато пееш, сърцето да бунтува,
и с повейте на любовта да лекува.

Крачи смело и вярвай,
на тази песен не изневерявай.
И ако много те боли, не се предавай,
пази доброто в себе си, и заживявай.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??