11.04.2005 г., 1:36 ч.

Изгреви и залези 

  Поезия
983 0 1

Изгреви и залези –

черно - бели сенки,

преливащи се мигове,

впили

корен

в дъното дълбоко

на река.

Камъчета време -

стъпките,

израстнали в очите

от огледалната странана

на дланите

разтворени докрай...

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??