Apr 11, 2005, 1:36 AM

Изгреви и залези 

  Poetry
988 0 1

Изгреви и залези –

черно - бели сенки,

преливащи се мигове,

впили

корен

в дъното дълбоко

на река.

Камъчета време -

стъпките,

израстнали в очите

от огледалната странана

на дланите

разтворени докрай...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??