18.07.2011 г., 1:01 ч.

Изгубен смисъл 

  Поезия » Философска
543 0 2

Празни думи, кухи, непотребни,

колкото да пълнят тишината,

тях самотни, тъжни, изморени

приютява ги душата.

 

Оживяват в миг, лъжовно

щастие от тях излита

и сърцето някак злобно

в примките фалшиви вплита.

 

Кухи дни и черни мисли,

души, пропити със умора.

Търсейки изгубен смисъл,

забравихме да бъдем хора.

 

В душите не откриваме утеха,

изкуствено съчувствие ни грам...

Облечени в черната си дреха,

разбрахме що е то да бъдеш сам.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??