12.06.2019 г., 13:06 ч.

Изгубена 

  Поезия » Любовна
588 0 0

На пролетни цветя ухае твоята любов

и на утринна роса прилича всяка твоя ласка.

На инстинкта животински мой положил си покров,

летния ти дъжд отмива мойта истинска окраска.

 

Пътя свой, който търсих, не открих,

на теб живота си безразсъдно отдадох,

свободата остана само спомен тих,

сърцето си на теб неволно аз продадох.

© Iliyana Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??