3.02.2019 г., 0:28 ч.

Изгубената любов 

  Поезия » Любовна
503 1 0

 

 

Сълзи и бурени останаха във мен
и мъката която няма да изплача,
напразно ще я търся в здрача
отново да я срещна някой ден. 


Животът ми без нея тъй горчив -
като цигулка останала без струни -
напразно търся истинските думи
да бъда отново някога щастлив. 

 

Раздялата е непосилно бреме
напразно чакам мъничко късмет
дори циганката отказва да гадае

 

и кой съдбата може да приеме
когато нещастието дни наред
в сърцето му и ден и нощ ридае.

 

 


 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??