20.11.2016 г., 17:06 ч.

Изгубената ми душа 

  Поезия » Любовна
527 2 0

Кой живее в този свят, 

никой и ничия душа. 

Тук за любов няма дума, 

само злото е на власт. 

 

Но чух случайно аз безгласен, 

сляп и сгушен в самота, 

онзи тих и тъй самотен 

глас на моята тъга. 

 

Няма никой, само той е

сам и борещ се със страха, 

този страх, така виновен, 

да си сам в безкрайната тъма. 

 

Но защо ли е самотен

сред мнозината души. 

Кой ги спира в тъмнината, 

да искрят като звезди. 

 

Аз знам че все някой ден, 

две души самотни като мен, 

ще се срещнат във дома, 

на отдавна изгубената им мечта. 

 

И щом открият любовта, 

ще направят чудеса. 

Нищо че ще са сами - 

мисълта "държи на мен" ще ги крепи. 

© Преслава Гечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??