16.10.2008 г., 18:13 ч.

Изгубени 

  Поезия » Любовна
685 0 7

Като деца изгубени в гората

се търсиме отчаяно в нощта.

Да се спасим със теб от самотата,

започнахме най-старата игра.

Изграждаме илюзии от пясък,

обвиваме ги в пламъци от страст

и всеки ден се моля на съдбата

да не угасва пламъкът във нас.

Че в този свят, изпълнен със омраза,

едничка днес ни топли любовта

и вярваме - от огъня на ада

ще ни спаси единствена пак тя.

© Бояна Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??