9.08.2013 г., 21:45 ч.

Изгубените думи... 

  Поезия » Философска
929 1 5

Все по-голяма става 

тишината помежду ни -

от изгубените думи...

 

***

Нямаше луна -

такава бе нощта,

прикриваща греха...

 

***

Каквото и да кажеш - 

то не струва.

Сърцето мислите ти чува...

 

***

Небето ако се отвори,

дали ще почнем с Бог да спорим...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??