9.04.2017 г., 11:18 ч.

Изгубих ли те 

  Поезия » Друга
314 2 6

Лутам се в моите питания,
изгубих ли те с моите разбирания.
Нощем очи не затварям
и на себе си отговарям.

Късно ли е да съм с теб,
аз изпитвам тръпка към теб.
Но ти вече си с друга
и аз вече съм друга.

Ти бе влюбен в мен,
сърцето си подари на мен.
Но изгубих ли те сега,
след години на брега.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??