25.03.2012 г., 15:31 ч.

Изгубвам се... 

  Поезия
616 0 5

Убий ме!

Мачкай ме!

Съди ме!

Но... не ме превръщай

в просякиня на любов.

От своя взор

завинаги изтрий ме!

Но остави ме

в твоя сън да скитам нощем...

И позволи ми

да прогоня самотата.

Докато имам още сили

да се смея...

Загубих се... загубих се...

Изгубвам себе си...

Разпръсвам се

на хиляди парченца.

В нощта събирам ги -

лилави многоточия...

В деня разплитам ги

отново и отново...

 

Bloom

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??