Убий ме!
Мачкай ме!
Съди ме!
Но... не ме превръщай
в просякиня на любов.
От своя взор
завинаги изтрий ме!
Но остави ме
в твоя сън да скитам нощем...
И позволи ми
да прогоня самотата.
Докато имам още сили
да се смея...
Загубих се... загубих се...
Изгубвам себе си...
Разпръсвам се
на хиляди парченца.
В нощта събирам ги -
лилави многоточия...
В деня разплитам ги
отново и отново...
Bloom
© Веси Василева All rights reserved.
поздравления за страстта!