9.02.2010 г., 12:48 ч.

Изживях този град 

  Поезия » Бели стихове
425 0 2

Изживях този град,

изживях всяко камъче,

всяка стъпка

и мисъл във стъпката,

всяка болка и стон

в ден студен и безрадостен,

всяка котка настръхнала,

всяко грозно паве,

всеки грозен Альоша

(всъщност хубав навремето,

но сега само статуя).

Изживях и ОМРАЗАТА,

и СМЪРТТА, и СКРЪБТА след това

Преживях!

Сега започва животът ми...

18.12.2009.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??