6.01.2008 г., 10:13 ч.

Изключение 

  Поезия » Гражданска
738 0 5

Нашенската демокрация

е изключение,

"правена" е

по трудово обучение!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??