Jan 6, 2008, 10:13 AM

Изключение 

  Poetry » Civilian
743 0 5

Нашенската демокрация

е изключение,

"правена" е

по трудово обучение!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??