15.02.2016 г., 18:16 ч.

Изкуството 

  Поезия » Друга
669 0 0

Изкуството

 

Изкуството дава сили да живееш,

да плачеш или да се смееш,

човешкото в себе си да сгрееш,

без да полудееш.

 

Изкуството е нежно и красиво.

Справедливо

и измислено.

А измисленото е и смислено,

правдиво.

 

Изкуството не позволява да умреш.

Трябва да го проумееш.

Време е да разбереш!

Изкуството позволява да живееш…

 

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??