Изкуството
Изкуството дава сили да живееш,
да плачеш или да се смееш,
човешкото в себе си да сгрееш,
без да полудееш.
Изкуството е нежно и красиво.
Справедливо
и измислено.
А измисленото е и смислено,
правдиво.
Изкуството не позволява да умреш.
Трябва да го проумееш.
Време е да разбереш!
Изкуството позволява да живееш…
© Галифрей Михайлов All rights reserved.