28.06.2022 г., 22:08 ч.

Изкуството на Дявола 

  Поезия » Еротична
388 0 0

Дяволът ме нарисува.

На гърдите си.

Сърце, създадено от морска пяна.

И го затвори в огледалото.

 

После ме погълна.

С апетита на греха.

Сладостно агонизиране.

В адско електричество.

 

28.07.2021 г.

© Нели Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??