15.07.2017 г., 0:41 ч.

Излишно стихотворение 

  Поезия » Любовна
501 1 5

Недей ми казва думи без любов.
В мен ще издълбаят пещера и ще кънтят.
Ще се отблъсква ехото в сърцето ми, ще го напука.
А те в илюзии ще го облекат,
смъртта му да е по-красива и безшумна.

 

Недей ми казва думи без любов.
Защото вярата ми е на смисъла отвъд.
Ще се разбие в липсата на истина, щом отпътуваш.
Но ти тогава няма да си тук.
А единствено причината лекува.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

10.04.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??