3.08.2016 г., 10:13 ч.

Излъгани мисли 

  Поезия » Любовна
233 0 2

Излъгани мисли
 

Ето, не мисля за теб.
Отказах се от този ми лош късмет.
Излъгах и мисли, и всичко.
Приключи ли? Това ли бе?
Сега какво? Тръгнахме ли на някъде?
Ти сигурно. Аз на никъде.

 

И пак на пътя ми стоиш,
Мръдни на някъде, не ми пречи.
Да, имаш красиви очи,
но не за болка са създадени.

 

Сега, ако обичаш напусни...
...Съзнание и всичко друго, в което си ми.
Пред теб, може да съм силен.
Пред мен съм само слаб.

© А.А. Всички права запазени


Мелодичен фон:
https://www.youtube.com/watch?v=3f3KhR5oDC4

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??