9.12.2009 г., 17:01 ч.

Излъжи ме... 

  Поезия » Друга
663 0 3

... излъжи ме...

с бонбонени думи

в красива кутия,

които ме правят щастлива.

... излъжи ме...

скрий всички истини

зад кобалтово-сините си очи

и неистиво, радикално лъжи.

... излъжи ме...

Ти си патологичен лъжец,

а аз - усмихнат наивник,

на твойте лъжи - вечен заложник.

... излъжи ме...

на всичко ще повярвам...

Запълни тази тишина.

Имам нужда от твойте лъжи.

Те истината убиват,

забиват карфица в окото й.

Ослепяват я за грозните неща.

... излъжи ме...

... безсрамно...

 

Излъжи истината...

... на теб и тя ще ти повярва...


                                                                                                 ... lietome...

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??