14.11.2016 г., 0:27 ч.  

Излъжи ме с финес 

  Поезия » Друга
418 3 11

Излъжи

ме

с финес,

 

че съм

твоята

фея.

 

Накарай 

ме

днес

 

от

сърце
да се смея.

 

Кажи,

че си

луд

 

за

 моята

усмивка.

 

Бъди

лъжецът

прочут

 

и

направѝ ме

щастливка.

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??