3.06.2008 г., 10:10 ч.

Измамник 

  Поезия » Любовна
893 0 3
 

                                                       Измамник 

                                                    

                                            Твърдиш, че ме обичаш,

                                                а след нея тичаш.

                                               Най-добре кажи,

                                            че вече ме забрави ти.

 

                                             Казваше, че съм една,

                                  а всъщност съм била поредната.

                                           Знаеше, че ще ме боли,

                                                  а излъга ме ти.

 

                                      Аз бях поредната хлапачка,                                         

                                        на която сърцето смачка.

                                            Как може, ми кажи,

                                          та ти без сърце ли си?!

© Шукрие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??