3.01.2013 г., 16:47 ч.

Измислих те... 

  Поезия » Любовна
935 0 5

Измислих те...

 

Измислих те, за да те имам

в самотни нощи и безпътни дни,

когато от безобичност боли

и сълзите горчат непоносимо...

 

Изпивах те на глътки, бавно,

засищайки безкрайната си жажда

за топлина, която Зимата не ражда,

и за любов, отишла си отдавна...

 

Сънувах те... Във сън ми се живее!

Където и да съм, да бъдеш с мене,

а не бездомна, плаха и ранена

в една безумна вечност да се рея...

 

Ще те запомня... за да те намеря

след хиляди години, в нови светове,

където безпощадни ветрове

на невъзможното ни Днес ще ни отвеят...

© Арина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??