6.10.2010 г., 19:29 ч.

Измъчена споделеност 

  Поезия
423 0 0



ИЗМЪЧЕНА  СПОДЕЛЕНОСТ

Знам, че се разкъсваш от дилеми
да бъдеш с мене или не.
Минават дни, чертаеш мисловни схеми,
а през времето ридае моето сърце.

Приятелството ни остана само маска,
за истинските чувства параван.
То отдавна прие други краски,
отдава се на споделени длани.

И колко още таз игра ще продължи?
Готова съм да те покажа на света.
Но ти задръжки имаш още, уви...
Покори се вече! Ще загине Любовта...


28.06.2005 г.

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??