28.09.2007 г., 8:57 ч.  

Изненада 

  Поезия
655 0 6

                  

                          След няколко опита неуспешни,

                          най-после разходих се в себе си...

                          Очаквах да срещна тъжно момиче,

                          а в мене се впери поглед искрящ...

                          Забързах, да видя страха си в очите...

                          Преминал през мен - станал смях...

                          Закрачих по стръмни пътеки -

                          годините... И взрях се - аз ли съм пак?

                          Товари стресиращи - смайващо леки?!...

                          И няма следа от студения мрак!

 

                                                       © Павлина Христова Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??