30.07.2007 г., 8:43 ч.

Изненадващо 

  Поезия
583 0 0

Изненадващо

 

Делникът тежи, пълен с обичайни задължения.

Забравих да изпълня сутрешните намерения.

Кафето топло, подсладено е със захар. Вредно е.

За минало и бъдеще да мисля – непотребно е.

Замахвам с ръка уморено – гоня досаден комар.

Неочаквано удря ми времето напомнящ шамар.

Безсмислени в мига са и смях, и плач, и стон... Горчи ми...

Сред борови изглички зървам щастливи детелини.

© Любка Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??