Jul 30, 2007, 8:43 AM

Изненадващо 

  Poetry
585 0 0

Изненадващо

 

Делникът тежи, пълен с обичайни задължения.

Забравих да изпълня сутрешните намерения.

Кафето топло, подсладено е със захар. Вредно е.

За минало и бъдеще да мисля – непотребно е.

Замахвам с ръка уморено – гоня досаден комар.

Неочаквано удря ми времето напомнящ шамар.

Безсмислени в мига са и смях, и плач, и стон... Горчи ми...

Сред борови изглички зървам щастливи детелини.

© Любка Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??