11.09.2009 г., 16:59 ч.

Изневяра 

  Поезия » Любовна
846 0 4

 

               Изневяра

 

 

Погледи изгарящи и думи неизречени.

Ръцете тръпнат, мислите са спрели. 

Две съдби, на другиго обречени.

Две тела, за нежност зажаднели.

 

Всеки допир носи чувство за вина.

Всяка ласка ще е тъжен спомен.

Цяла вечност аз копнея за това.

Страстта отвътре изгаря като огън.

 

На сутринта ще си отида тихо.

Ще те целуна, няма да те будя.

Така раздялата ще бъде лесна, 

но спомена за теб не ще изгубя.

 

© Пламен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??