Sep 11, 2009, 4:59 PM

Изневяра 

  Poetry » Love
855 0 4

 

               Изневяра

 

 

Погледи изгарящи и думи неизречени.

Ръцете тръпнат, мислите са спрели. 

Две съдби, на другиго обречени.

Две тела, за нежност зажаднели.

 

Всеки допир носи чувство за вина.

Всяка ласка ще е тъжен спомен.

Цяла вечност аз копнея за това.

Страстта отвътре изгаря като огън.

 

На сутринта ще си отида тихо.

Ще те целуна, няма да те будя.

Така раздялата ще бъде лесна, 

но спомена за теб не ще изгубя.

 

© Пламен Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??