27.04.2013 г., 21:29 ч.

Изоставен 

  Поезия
571 0 0

Изоставен

 

 

В залеза на своите чувства 

ти се спираш стресиран,сломен...

Не искаш утре да има,

защо ще ти е този нов ден.

 

Мислите хаотично прелитат,

не знаеш какво да правиш с тях...

Емоциите в теб се преплитат

и от самотата обзема те страх.

 

Защо ли тя те остави,

щом всичко за нея бе дал...

Защо безцеремонно те сгази,

без грам човещина и морал...

 

Дали онзи, другият ще ù дава

любовта, която ù бе дал ти

или ще я накара за тебе да страда

и да пролее егоистични сълзи.

 

Ще види ли душата ти изгрев

или ще я заключиш дълбоко в теб,

като от болката си затвор ù направиш

и сърцето си покриеш с лед.

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??