5.09.2008 г., 8:51 ч.

Изпей ми песен, китаро! 

  Поезия » Любовна
880 0 11

Изпей ми песен, китаро!

Запей ми в мажорен лад!

Още не съм от старите,

макар вече не млад.

За лято, китаро, песен изливай!

Попей ми за златния наниз!

Разбира се, далеч съм от изгрева,

но още не съм и във залез.

Аз още да целувам умея.

Стонове късам със устни.

По-нежен от мене?! Недей! Ще се смея!

По-искрен от мене във чувствата?!

Песен изпей ми, моя китаро!

Сега ми е нужен покой.

Най-добрият от Съдбата подарък -

до последния дъх да съм твой!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??