24.03.2009 г., 1:41 ч.

Изпепеляване 

  Поезия » Любовна
1532 3 22

Изпепеляване


Отиваш си на пръсти... тихо
тъй както и дойде... по мрак,
с душа, препълнена от стихове,
се спъваш в утринния праг.

Усмихваш се, ала едва ли
туй светъл знак ще е, нали:
и слънцето тревите гали,
преди да ги изпепели...

© Ивайло Терзийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??